Fereena Marketing

MENGENAI KAMI

Fereena Marketing Sdn Bhd telah ditubuhkan pada tahun 2016 oleh Datin Sabrina Binti Ahmad iaitu Pengarah Urusan Fereena Marketing Sdn.Bhd. Syarikat ini berdaftar dibawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) dengan nombor pendaftaran 1225817-A. Produk-produk Fereena dikilangkan di kilang berstatus GMP dan lulus Biro Farmasi Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan berstatus Halal JAKIM. Kilang tersebut, DBY Smart Trading, terletak di Jitra, Kedah.

Fereena Marketing mempunyai hampir 200 pekerja-pekerja yang berkaliber.
Tambahan lagi, hampir 100 jenis produk kecantikan dan kesihatan yang merangkumi pelbagai jenis kegunaan. Kami telah memperolehi beribu testimoni yang berjaya daripada pengguna-pengguna produk Fereena. Selain itu, kami mempunyai khidmat pelanggan yang efisyen sedia memberi nasihat kepada para pelangan Fereena yang mempunyai masalah.

MENGENAI KAMI

Fereena Marketing Sdn Bhd telah ditubuhkan pada tahun 2016 oleh Datin Sabrina Binti Ahmad iaitu Pengarah Urusan Fereena Marketing Sdn.Bhd sekarang. Syarikat ini berdaftar dibawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) dengan nombor pendaftaran 1225817-A. Produk-produk Fereena dikilangkan di kilang berstatus GMP dan lulus Biro Farmasi Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan berstatus Halal JAKIM. Kilang tersebut, DBY Smart Trading, terletak di Jitra, Kedah.

 

Fereena Marketing mempunyai hampir 200 pekerja-pekerja yang berwibawa, bekerja dibawah jabatan-jabatan mengikut kepakaran masing-masing. Fereena Marketing mempunyai hampir 100 jenis produk kecantikan dan kesihatan yang melingkupi pelbagai jenis kegunaan. Kami telah memperolehi beribu testimoni yang berjaya daripada pengguna-pengguna produk Fereena. Selain itu, kami mempunyai khidmat pelanggan yang cekap memberi nasihat kepada pelanggan-pelanggan Fereena yang mempunyai masalah kecantikan dan kesihatan.

VISI Untuk membekalkan suplemen dan vitamin herba semula jadi untuk kecantikan dan kesihatan.

MISI
 • Memasarkan produk -produk suplemen berasaskan multivitamin dan herba untuk kesihatan dan kecantikan yang mendapat kelulusan daripada NPRA dibawah seliaan KKM.

 • Memasarkan produk-produk kosmetik yang bebas dari kimia terlarang untuk pasaran malaysia dan antarabangsa daripada NPRA dibawah seliaan KKM.
 • VISI

  Untuk membekalkan suplemen dan vitamin herba semula jadi untuk kecantikan dan kesihatan.

  MISI

  Memasarkan produk -produk suplemen berasaskan multivitamin dan herba untuk kesihatan dan kecantikan yang mendapat kelulusan daripada NPRA dibawah seliaan KKM.

  Memasarkan produk-produk kosmetik yang bebas dari kimia terlarang untuk pasaran malaysia dan antarabangsa daripada NPRA dibawah seliaan KKM.

  PRODUK KAMI

  FEREENA

  BEAUTY SHOP

  Dapatkan Produk Dari Fereena Marketing